Explosieve rechterlijke uitspraak in Duitsland (Fuellmich)

2 (Demo)
Explosieve rechterlijke uitspraak in Duitsland over Corona-maatregelen

Het is momenteel zoeken naar de rechtsgrond van alle, al oneindig lange reeks van Corona-maatregelen. Onder het mom het Coronavirus te verslaan, lijkt het er eigenlijk alleen om te gaan om het aantal met van Corona verdachte patiënten bezette IC-bedden te beperken. Hierom zijn onvoorstelbare ingrepen gedaan in de democratische, grondwettelijke en humanitaire mensenrechten van wereldwijd vele honderden miljoenen mensen. Advocaat dr. Reiner Füllmich, ook bekend van het initiatief ‘Corona Ausschuss’‘ licht een explosief oordeel toe van de rechter in Weimar over de wettelijke basis van de Corona-maatregelen.

Lees en kijk hieronder verder

Leestip
Op de website van het kantoor van Dr. Reiner Fuellmich (https://www.fuellmich.com/) worden zeer interessante nieuwsartikelen gepubliceerd

Privacyvoorkeuren
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Hier kun je je voorkeuren voor cookies aanpassen. Hou er rekening mee dat het niet accepteren van cookies gevolgen kan hebben voor het functioneren van de site.